Derbi prekinut 15 minuta zbog sukoba navijača i policije

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Nov.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derbi prekinut 15 minuta zbog sukoba navijača i policije

SARAJEVO - Zbog nereda na tribinama prekinut je derbi fudbalske Premijer lige između Željezničara i Sarajeva pri rezultatu 1:1.

Do prekida je došlo u 34. minutu nakon što su gostujući navijači na teren bacali pirotehnička sredstva. Intervenisala je policija, a tada su se igrači oba tima povukli u svlačionice.

Meč je, i prije ovog, prekidan ranije nekoliko puta zbog pirotehnike koju su na teren bacali navijači oba tima.

Nakon 15 minuta pauze utakmica je nastavljena. Sarajevo je povelo u 13. minutu golom Krste Velkoskog, a u 23. minutu je izjednačio Eldar Hasanović.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Više navijača povrijeđeno na derbiju

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Nov.2014

SARAJEVO - Zbog nereda na tribinama 104. derbi između Željezničara i Sarajeva bio je prekinut pri rezultatu 1:1, a nekoliko navijača je tada povrijeđeno...Do prekida je došlo u 34. minutu nakon što su gostujući navijači na teren bacali pirotehnička sredstva, a potom su počeli da gađaju simpatizere...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.