Više navijača povrijeđeno na derbiju

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Nov.2014, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više navijača povrijeđeno na derbiju

SARAJEVO - Zbog nereda na tribinama 104. derbi između Željezničara i Sarajeva bio je prekinut pri rezultatu 1:1, a nekoliko navijača je tada povrijeđeno.

Do prekida je došlo u 34. minutu nakon što su gostujući navijači na teren bacali pirotehnička sredstva, a potom su počeli da gađaju simpatizere Željezničara. Intervenisala je policija poslije čega je nekoliko navijača Sarajeva zatražilo medicinsku pomoć od službe hitne pomoći na stadionu.

Dok su trajali >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sukobi na tribinama igrači oba tima su se povukli u svlačionice, da bi meč bio nastavljen nakon 15 minuta pauze.

Meč je takođe prekidan ranije nekoliko puta zbog pirotehnike koju su na teren bacali navijači oba tima. Nakon bakljade navijača Željezničara jedan njihov pripadnik je zatražio hitnu medicinsku pomoć.

Sarajevo je povelo u 13. minutu golom Krste Velkoskog, a u 23. minutu je izjednačio Eldar Hasanović.

Vezana vijest:

Derbi prekinut 15 minuta zbog sukoba navijača i policije

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.