Svadbena zvona - Kanje Vest zaprosio Kim Kardašijan!

Izvor: Press, 22.Okt.2013, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svadbena zvona - Kanje Vest zaprosio Kim Kardašijan!

Poznati par konačno se verio! Najpoznatija starleta na svetu i majka devojčica Nort Vets, zaprošena je u ponedeljak na svoj 33. rođendan.
Kanje je iznajmio ceo košarkaški teren u San Francisku kako bi svoju dragu pitao najvažnije pitanje. U prisustvu njene porodice i bliskih prijatelja Kanje je pitao Kim da se uda za njega.
Iako su mediji u poslednjih godinu dana objavljivali razne informacije koje su govorile >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u prilog tome da slavni reper neće zaprositi Kim, on se ipak odlučio na ovaj korak.
Bez obzira što su mediji pisali da će Kim delovati negativno da njgove finansije, njen san se ostvario. Uprkos skandalima oko porno filma i propalog braka koji je Kim imala, starleta je ponovo zaprošena.
Kim i Kanje postali su roditelji 15. juna.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kim Kardašijan i Kanje Vest se verili?!

Izvor: Svet, 22.Okt.2013

Kanje Vest odlučan je u nameri da oženi svoju devojku Kim Kardašijan, pa ju je zaprosio na stadionu u San Francisku, u prisustvu porodice i bliskih prijatelja, koji su mislili kako dolaze na proslavu 33. rođendana rijaliti zvezde. Više detalja nije poznato, ali se na tviteru pojavila fotografija...

Nastavak na Svet...

Verili se Kim i Kanye!

Izvor: Tracara.com, 22.Okt.2013

Kim je naravno rekla DAKim Kardashian i Kanye West su sada zaista vereni!Jedan od najpoznatijih parova na svetu se verio! Starleta Kim Kardashian i reper Kanye West imaju ćerkicu North West, a sada će ozbiljno morati da isplaniraju njihovo venčanje, za koje se na iznenađenje mnogih, pretpostavlja...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.