Goca bi pljesnula Ivanu po guzi!

Izvor: S media, 04.Okt.2011, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca bi "pljesnula" Ivanu po guzi!

Ono što znamo je da je Goca Tržan izuzetno duhovita osoba, kao i da voli da se našali na svoj i na tuđi račun. Ona je u emisiji "Ekskluziv" na Prvoj televiziji glumila voditeljku koja intervjuiše članove grupe "Tap 011" i usput je uspela da se našali sa svakim članom po na osobo.

Veoma je vickasta i koketna. Goca Tržan se u emisiji "Ekskluziv" našla u ulozi voditeljke. Imala je zadatak da intervjuiše >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << grupu "Tap 011" i možemo reći da se veoma dobro snašla.

Popričala je sa muškim delom "Tapovaca" a zatim je prešla na Ivanu Peters. Šaljivo ju je upitala sledeće:

- Da li je istina da ti i Goca glumite prijateljice, i da se iza scene bijete ko će više pesama da peva, ko je bolja pevačica?

Goca Tržan pokazala više nego što je trebalo (FOTO)

Goca Tržan troši pare u Solunu

Kad je bal neka je s venčanicama! (FOTO)

Ivana Peters, koja se inače krila od kamera, iza drveta u bašti kluba u kojem su pevali, je na to odgovorila:

- Da, bijemo se, jako, rekla je kroz smeh.

Ali tu šalama nije bio kraj. Tržanka ju je zatim pitala ima li želju da je udari, odnosno, kako je rekla, "šopi", na šta je Ivana odgovorila:

- Možda po guzi, na šta joj Goca nije ostala dužna, i potvrdila da bi to i ona njoj vrlo rado uradila.

Naravno, one su dugogodišnje prijateljice, a šala im je uvek bila jača strana.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Kad Tap 011 spusti gaćice: Goca i Ivana bi se rado “šopale” po guzi!!!

Izvor: Scandal.rs, 05.Okt.2011, 13:33

Goca Tržan se u emisiji 'Ekskluziv' našla u ulozi voditeljke. Imala je zadatak da intervjuiše grupu 'Tap 011" i možemo reći da se veoma dobro snašla. Popričala je sa muškim delom 'Tapovaca' a zatim je prešla na Ivanu Peters. Šaljivo ju je upitala sledeće: - Da li je istina da ti i Goca glumite...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.