Bojana Rajić: Nisam bila ni pozvana na krštenje svog sina!

Izvor: Press, 21.Sep.2013, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Rajić: Nisam bila ni pozvana na krštenje svog sina!

Prema pisanju medija, Vladimir Stojković je prekjuče krstio svog dvoipogodišnjeg sina Lava u Manastiru Fenek u blizini Jakova i to bez znanja detetove majke Bojane Rajić.
S obzirom na činjenicu da je golman Partizana trenutno u brakorazvodnoj parnici s manekenkom i da oni ne komuniciraju, on je obavezu oko ovog svetog čina preuzeo na sebe.
Da se to nikako nije dopalo Bojani, svedoče njeni "tvitovi" koje je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nedavno objavila na svom profilu. Ona je napisala:
"Posle rođenja mog sina, najvetliji trenutak je bio njegov ulazak u hrišćanstvo i primanje svete tajne. Nisam bila pozvana. Čak ni obaveštena.", a zatim je dodala:
"Nemojte me pitati kako se osećam!"
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Bojana Rajić se oglasila na Tviteru: Ne pitajte me kako se osećam!

Izvor: NaDlanu.com, 21.Sep.2013

Stojke je krstio njihovog sina bez Bojaninog znanja. Ona je za taj čin saznala od novinara...Posle rodjenja mog sina, najsvetiji trenutak je bio njegov ulazak u hriscanstvo i primanje svete tajne.Nisam bila pozvana.Cak ni obavestena.— Bojana Rajic (@Bojana_Rajic) September 21, 2013

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.