BEZ GAĆICA Šok stajling Milice Dabović sve je ostavio bez teksta

Izvor: Blic, 26.Apr.2017, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ GAĆICA Šok stajling Milice Dabović sve je ostavio bez teksta

Otkako je stavila tačku na profesionalnu košarkašku karijeru, Milicu Dabović sve češće možemo videti u seksepilnim izdanjima na granici pristojnosti.

Ipak, kombinacija u kojoj se pojavila na jednom događaju izazvala je čuđenje svih prisutnih. Dok je većina zvanica izabrala eleganciju, Milica je rešila da ponovo ide na kartu seksepila.

Milica je na ovom događaju dobila nagradu za damu godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali mnogi su komentarisali da je njen stajling bio daleko od damskog.

Ona je na sebi imala kožne helanke na pertlanje ispod kojih, kako deluje, nije nosila gaćice. Uz to je imala i duboke čizme, te prozirni džemper sa krstovima, a sigurni smo da je mnogim modnim znalcima od ove kombinacije "pao mrak na oči".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) CELA U KOŽI, A IZREZI DO KUKOVA: Stajling Milice Dabović će vas ostaviti BEZ TEKSTA!

Izvor: Kurir, 26.Apr.2017

...Kombinacija u kojoj se pojavila na jednom događaju izazvala je čuđenje svih prisutnih Dok je većina zvanica izabrala eleganciju, Milica je rešila da ponovo ide na kartu seksepila..Milica je na ovom događaju dobila nagradu za damu godine, ali mnogi su komentarisali da je njen stajling bio daleko...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.