Zimonjić i Pospišil u finalu Bazela

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2014, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Pospišil u finalu Bazela

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Vasek Pospišil plasirali su se večeras u finale ATP turnira u Bazelu, pošto su u polufinalu pobedili britansko-rumunski par Dominik Inglot/Florin Mergea sa 7:6 (8:6), 4:6, 10:4.

Zimonjić i Pospišil će u borbi za trofej igrati protiv hrvatsko-finske kombinacije Marin Draganja/Henri Kontinen, koja je sa 6:3, 2:6, 10:4 eliminisla prve nosioce Ivana Dodiga iz Hrvatske i Marsela Mela iz Brazila.

Turnir u Bazelu igra se za nagradni fond od 1.915.060 evra.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zimonjić i Pospišil osvojili turnir u Bazelu

Izvor: Studio B, 26.Okt.2014

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Vasek Pospišil osvojili su danas ATP turnir u Bazelu, pošto su u finalu pobedili hrvatsko-finski par Marin Draganja/Henri Kontinen sa 7:6 (15:13), 1:6, 10:5...Zimonjić i Pospišil su prvi set dobili posle dugog taj-brejka, u kojem nijedan par nije uspeo...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.