Srbija bez Novaka protiv Argentine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2015, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija bez Novaka protiv Argentine

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće igrati za reprezentaciju Srbije u četvrtfinalu Dejvis kupa protiv Argentine, saopštio je danas Teniski savez Srbije (TSS).

Na spisku selektora Bogdana Obradovića za duel u Buenos Ajresu nalaze se Viktor Troicki (24. na ATP listi u singlu), Dušan Lajović (86), Janko Tipsarević (486) i Nenad Zimonjić (11. u dublu na ATP listi). >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Sa druge strane, za Argentinu će igrati Leonardo Majer (21. u singlu), Dijego Sebastijan Švarcman (64), Federiko Delbonis (73) i Karlos Berlok (121).

Meč između Argentine i Srbije igra se od 17. do 19. jula.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup,   Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Definitivno: Đoković ne igra protiv Argentine!

Izvor: MozzartSport.com, 07.Jul.2015

Na spisku selektora Bogdana Obradovića za duel u Buenos Ajresu nalaze se Viktor Troicki (24. na ATP listi u singlu), Dušan Lajović (86), Janko Tipsarević (486) i Nenad Zimonjić (11. u dublu na ATP listi)..Najbolji teniser sveta Novak Ðoković neće igrati za reprezentaciju Srbije u četvrtfinalu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.