(VIDEO) TIHI SRPSKI JUNAK: Vladimir Stojković opet spasao Orlove

Izvor: Kurir, 09.Okt.2015, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) TIHI SRPSKI JUNAK: Vladimir Stojković opet spasao Orlove

Cikaleši je u Elbasanu mogao da dovede domaćina u vođstvo u 76. minutu, ali nije jer je protiv sebe imao sjajnog golmana.

Golman Vladimir Stojković ponovo je bio junak srpske reprezentacije. Ovaj put tihi junak.

Sada Srbija slavi strelce u pobedi nad Albanijom Aleksandra Kolarova i Adema Ljajića, ali ko zna kako bi se razvijala utakmica na "Elbasan areni" da je Cikaleši u 76. minutu dao gol. A mogao je jer je dobro šutirao. Međutim, Stojković je poput >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mačke reagovao i odbranio.

Baš kao što je odbranio penale protiv Jermenije i Danske, pa šuteve Kristijana Ronalda... Uvek je bio na visini zadatka za razliku od ostatka reprezentacije.

"Pobeda kojom ćemo se mi fudbaleri najmanje radovati. Poklanjamo je našem narodu i posebno Srbima sa Kosova, koji su rođeni tamo, žive tamo i koji su morali da se presele. Usrećili smo narod i vratili samopouzdanje", rekao je Stojković posle pobede u Elbasanu.

Cikalleshi by Gazetaexpresstv1

Autor: Kurir sport
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.