Stojke primio dva gola, mogao i još dva, evo kako su ga ocenili na Ostrvu! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2016, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojke primio dva gola, mogao i još dva, evo kako su ga ocenili na Ostrvu! (video)

Srpski reprezentativni golman Vladimir Stojković pretrpeo je još jedan poraz sa svojim Notingem Forestom u Čempionšipu, ali utisak je da nije među krivcima za poraz, iako ga nisu baš visoko ocenili tamošnji novinari.

Kako smo objavili juče, ekipa Notingem Foresta poražena je na gostovanju Šefild Venzdeju rezultatom 2:1, iako je Lensburi svojim prelepim golom doneo vođstvo Stojkovićevom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << timu tokom prvog poluvremena.

U nastavku, Li je dva puta savladao našeg reprezentativnog golmana i doneo pobedu objektivno boljem domaćinu, koji je imao još nekoliko odličnih prilika za gol. U nekim od tih situacija, Stojković je pokazao svoj kvalitet, ali su ga u dva navrata spasavali saigrači koji su intervenisali sa gol linije, kada je već bio savladan.

Posle meča, lokalni ''Notingem Post'' objavio je ocene svih igrača Notingema, a Stojković se našao u grupi najslabije ocenjenih (6/10), iako komentar za njegovu partiju uopšte nije bio loš.

''Imao je nekoliko dobrih odbrana. Mogao je možda da uradi i nešto više protiv pobednika, ali talas napada Šefild Venzdeja bio je previše jak na kraju meča'', navodi se u obrazloženju.

U prilogu možete da pogledate sve najzanimljivije detalje sa ove utakmice.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.