Najbolji drug Andreja Vučića ženi se Bojanom

Izvor: Blic, 05.Maj.2015, 06:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji drug Andreja Vučića ženi se Bojanom

Bivša žena Vladimira Stojkovića planira da do jeseni sklopi brak sa biznismenom s kojim čeka dete i zbog kojeg se i razvela od golmana.

Manekenka Bojana Rajić će organizovati intimno venčanje sa Branislavom, koji je inače najbolji prijatelj Andreja Vučića, brata premijera Aleksandra Vučića.

- Bojana ne želi da pravi spektakularno venčanje kakvo je imala sa Stojkovićem. Sada je u mirnijoj fazi života budući da ima sina Lava (4) i da je u trećem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mesecu trudnoće - kaže jedan od Bojaninih bliskih prijatelja i dodaje da je ona veoma srećna što će dobiti drugo dete, kao i da priželjkuje devojčicu:

- Bojana bi volela da rodi ćerku. Ona i Branislav su u veoma srećnoj vezi, koju će još više učvrstiti rođenje deteta.

Podsetimo, Vladimir Stojković je obelodanio da ga je Bojana varala sa Branislavom, kao i da su pokušali da to prevaziđu i sačuvaju brak, ali da im nije uspelo. Njih dvoje su se razišli pre dve godine.

Inače, Branislav je izvršni direktor za finansijsko-ekonomske poslove EMS-a i visoki sportski funkcioner.

Oboje ćute

Bojana i Branislav juče nisu želeli da se oglase povodom informacije da će ozvaničiti vezu.

Vrlo je verovatno da će im kumovati Bojanina drugarica, pevačica Nataša Bekvalac.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.