Uživo: Viktor po istom receptu u prva dva seta, Troicki - Tiafo 7:5, 6:4, 5:3

Izvor: Blic, 02.Sep.2015, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Viktor po istom receptu u prva dva seta, Troicki - Tiafo 7:5, 6:4, 5:3

Naš teniser Viktor Troicki savladao je na startu US Opena Frensisa Tiafoa u tri seta sa 7:5, 6:4, 6:3 za dva sata.

Troicki sa malo poznatim Amerikancem, 257. na svetu koji je dobio specijalnu pozivnicu do sada se nije sastajao, ali je morao mnogo da se pomuči kako bi osvojio prvi set.

Čak je 17-godišnji Tiafo prvi zapretio i brejkom poveo sa 3:4, ali je usledila Viktorova ekspresna reakcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i uzvratio je istom merom. Kada je bilo najpotrebnije zaigrao je kako treba i bez izgubljenog poena oduzeo servis rivalu za 7:5.

Po sličnom receptu je naš teniser uzoe i drugi set. I opet je Tiafo prvi došao do brejka, da bi Troicki takođe režirao ribrejk za 3:3 i strpljivo vrebao šansu. Ona mu se ukazala, kao i u prvom setu, na servis rivala pa je drugu priliku iskoristio za 6:4.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.