Tipsarević i Troicki poraženi u prvom kolu dubla

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2017, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević i Troicki poraženi u prvom kolu dubla

Srpski teniseri Janko Tipsarević i Viktor Troicki već na startu Rolan Garosa završili su učešće u dublu, pošto su poraženi od britansko-brazilske kombinacije Džejmi Marej/Bruno Soareš 6:3, 7:6 (7:0).

Srbija ima još jednog predstavnika u dubl konkurenciji na gren slemu u Parizu, gde se Nenad Zimonjić zajedno sa Špancem Fernandom Verdaskom sastaje protiv Rumuna Florina Megree i Indijca Ajsama Kurešija.

Otvoreno prvenstvo Francuske igra se za ukupni nagradni fond od 16.790.000 evra.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj za Viktora i Janka u dublu

Izvor: B92, 30.Maj.2017

Viktor Troicki i Janko Tipsarević završili su učešće na Rolan Garosu u konkurenciji dublova...Vića i Tipsa poraženi su od petih nosilaca Džejmija Marija i Bruna Soareša u dva seta, posle 72 minuta igre – 6:3, 7:6(0)...Škot i Portugalac su prvi deo igre u svoju korist rešili brejkom u četvrtom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.