Novak nije uspeo, Troicki ne igra u Njujorku!

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2014, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak nije uspeo, Troicki ne igra u Njujorku!

Viktor Troicki nije dobio "vajld kard" za poslednji gren slem sezone. Ipak, ostaje optimista i najavljuje povratak među 100 najboljih do kraja godine.

Borba i sa povredom: Viktor Troicki

 

Umesto u Njujork, Troicki odmara u Beogradu! Srpski teniser nije uspeo da izdejstvuje "vajld kard" za učešće na US openu, a prethodne nedelje morao je i sanira povredu trbušnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mišića. Troicki je dobro krenuo u proboj ka prvih 100 na ATP listi, a onda mu je pukao trbušni mišić na čelendžeru u San Marinu.

"Tražio sam 'vajld kard' za kvalifikacije ili glavni žreb US Opena. I Nole se mnogo založio, tražio je i on za mene, ali pozitivnog odgovora nije bilo", rekao je Troicki za "Sportski žurnal".

 

"Bio sam povređen, zato sam neplanirano kod kuće. Bio mi je pukao trbušni mišić još u prvom kolu čelindžera u San Marinu, ja sam nastavio do četvrtfinala, povreda se pogoršala i morao sam da odustanem od narednih turnira. Tek tada sam saznao da imam rascep od pet milimetara. U četvrtak već krećem u Italiju".

 

Troicki veruje da će posle US opena igrati na turneji po Aziji, a obelodanio je ciljeve do kraja tekuće godine.

"Jedino mi je krivo što sam se povredio, jer sam planirao još turnira, ali sam morao da prekinem. Osvojio sam 100 bodova, potrebno mi je još 500 za ulazak među 100 najboljih. Uveren sam da to mogu da uradim do kraja godine", rekao je Troicki koji je najavio da će se pojaviti na čelindžeru u Banjaluci.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Tenis,   US Open

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

ŠTA JE SAD ZGREŠIO? Troicki se tek vratio na teren, a već je u nemilosti vodećih teniskih organizacija!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Avg.2014, 10:28

Srpski teniser po povratku na teren krenuo je u pohod na poziciju na ATP listi koju je zauzimao pre suspenzije, ali su mu "više sile" ponovo stale na put ..Viktora Troickog nastavljaju da prate maleri! Srpski teniser želeo je da igra na ovogodišnjem US Openu, ali je njegov zahtev organizatorima za...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.