Izvor: Kurir, 19.Jul.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venus Vilijams i Devenport odustale zbog povreda

LOS ANĐELES, 19. jula (Tanjug) - Americke teniserke Venus Vilijams i Lindzi Devenport zbog povreda neće učestvovati na predstojećem VTA turniru u Los Anđelesu, od 21. do 27. jula, objavljeno je danas na zvaničnom sajtu turnira. Prvi nosilac turnira, koji se igra za nagradni fond od 600.000 dolara, je drugi reket sveta srpska teniserka Jelena Janković. Drugi nosilac je Ruskinja Svetlana Kuznjecova, a treći američka igračica Serena Vilijams.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Janković prvi nosilac u Los Anđelesu

Izvor: RTS, 19.Jul.2008

Jelena Janković biće prvi nosilac VTA turnira u Los Anđelesu "Ist Vest Bank Klasik" koji počinje u ponedeljak i igra se za nagradni fond od 600.000 dolara. Prvi reket sveta Ana Ivanović otakazala je učešće na takmičenju gde je prošle godine...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.