UŽIVO: Baskonija - Zvezda

Izvor: Večernje novosti, 24.Jan.2017, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Baskonija - Zvezda

Baskonija u 19. kolu Evrolige dočekuje Crvenu zvezdu u Vitoriji. Šampion Srbije želi revanš za poraz u Beogradu Crvena zvezda će protiv favorizovane Baskonije pokušati da prirede novi podvig u Evroligi, ali sigurno da neće biti ni malo lako slaviti na Pirinejskiom poluostrvu.Ekipa Dejana Radonjića se uz mnogo poteškoća domogla Vitorije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Otkazan ima je avion, pa su drugim letom morali preko Frankfurta da lete do Bilbaa, odakle ih je autobus prevezao do krajnjeg odredištaDodatna poteškoća za srpskog i regionalnog šampiona je izostanak Nemajnje Dangubića koji je posle povrede stopala u Tel Avivu ostao u Beogradu na lečenju. "Baskonija je sjajan tim, igraju odlično ove sezone. Dobili su nas u Beogradu, zasluženo. Mi smo bez važnog igrača Nemanje Dangubića, ali kao i uvek, borićemo se jako i pokušati da izborimo dobar rezultat u Vitoriji", rekao je trener Zvezde Dejan Radonjić. Učinak od 10 pobeda i osam poraza Zvezdustavlja u potpuno ravnopravnu ulogu sa svim ostalim pretendentima za plasman u četvrtfinale i omogućiće Beograđanima da potpuno rasterećeni istrče na parket Fernando Buesa Arene, pred ekipu koja je ove sezone pokazala izvanredne mogućnosti, ali u prethodna dva meča Evrolige i blagi pad forme.Baskonija je jedini tim koji ove sezone u Beogradu nije dozvolio Zvezdi praktično ni da se ponada trijumfu, pa u gostujućem timu ima dovoljno motiva za revanš, na terenu gde je ove sezone slavio samo Olimpijakos. Ekipi iz Vitoriji će meč sa crveno-belima biti jubilarni 500. u Evropi. "Crvena zvezda trenutno igra najbolje u Evroligi, pobedila je velike timove kao što su Makabi, Žalgiris, Real i CSKA. To nije tim koji se samo takmiči, već bez dileme jedan od najboljih u Evroligi, posebno u aspektu dinamike i agresivnosti", rekao je Alonso. Tekstualni prenos iz Buesa Arene možete pratiti na sajtu “Novosti”.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

EVROLIGA: NBA Zvezda preslišava Evropu, razbijena Baskonija (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Jan.2017, 00:13

Crvena zvezda je u 19. kolu Evrolige do nogu potukla Baskonju u gostima 87:69 (25:15, 25:12, 20:22, 17:20).. . Zvezda preslišava Evropu. Srpski šampion vezao je šestu pobedu u najjačem evropskom takmičenju, a ovoga puta je u Baskiji preslišana četvrta ekipa ‘Starog kontinenta’ Baskonija –...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.