Tirk i Medvedev: Susret na fudbalskom meču

Izvor: Mondo, 18.Nov.2009, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tirk i Medvedev: Susret na fudbalskom meču

Predsednici Rusije i Slovenije Dmitrij Medvedev i Danilo Tirk zvanične razogovre obaviće na stadionu Ljudski vrt u Mariboru za vreme poluvremena fudbalske utakmice dve reprezentacije.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razgovor Tirka i Medvedeva na fudbalskom stadionu

Izvor: TV Avala, 18.Nov.2009

Predsednici Slovenije i Rusije Danilo Tirk i Dmitrij Medvedev razgovaraće večeras na fudbalskom stadionu u Mariboru, u poluvremenu meča reprezentacija njihovih zemalja koje se bore za odlazak na Svetsko prvenstvo u Južnu Afriku, javila je STA.

Nastavak na TV Avala...

Medvedev i Tirk razgovarali o lakšim temama, policija hapsila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2009, 10:46

MARIBOR - Na sinoćnoj utakmici fudbalskih reprezentacija Slovenije i Rusije u Mariboru kojoj su prisustvovali i šefovi država dve zemlje Danilo Tirk i Dmitrij Medvedev, policija je sa stadiona privela više lica..."Bilo je neophodno nekoliko policijskih intervencija na stadionu. Zbog prekršaja,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.