Tadić potpisao Zakon o informisanju

Izvor: Mondo, 01.Sep.2009, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić potpisao Zakon o informisanju

Skupština Srbije je usvojila 24 zakonska predloga, među kojima i izmene i dopune Zakona o javnom informisanju.Predsednik Srbije potpisao Zakon o javnom informisanju. Naprednjaci, radikali i narodonjaci napustili salu posle usvajanja tog zakona.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počelo glasanje o 24 zakonska predloga

Izvor: TV Avala, 31.Avg.2009, 13:40

Skupština Srbije počela je danas glasanje o predloženim izmenama Zakona o javnom informisanju i još 23 zakonska predloga.

Nastavak na TV Avala...

Žestok sukob DSS-a i SNS-a jer su naprednjaci izašli iz sale pre glasanja

Izvor: Press, 31.Avg.2009

Opozicione Demokratska stranka Srbije i Srpska napredna stranka sukobile su se juče oko davanja kvoruma u Skupštini za glasanje za izmene i dopune Zakona o informisanju. . DSS je optužio naprednjake za „konfuziju" i nepoštovanje dogovora, jer su poslanici SNS-a napustili salu Skupštine pre...

Nastavak na Press...

Usvojene izmene i dopune Zakona o javnom informisanju

Izvor: NaDlanu.com, 01.Sep.2009

BEOGRAD, 31. avgusta 2009. (Beta) - Skupština Srbije usvojila je danas izmene i dopune Zakona o javnom informisanju kojima je znatno poštrena kaznena politika za kršenje profesionalnih normi i precizirano više privrednih prestupa koji mogu dovesti i do zabrane izdavanja glasila. Za zakonski predlog...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.