Srbija u poslednjem šeširu za EP 2013.

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2012, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija u poslednjem "šeširu" za EP 2013.

Nekadašnji evropski i svetski šampiona u košarci, reprezentacija Srbije nalazi se u poslednjem "šeširu" za žreb grupa za Eurobasket 2013. godine.

Kreću od nule - košarkaši Srbije

 

FIBA je 24 učesnika Evropskog prvenstvao u Sloveniji pobedila u šest grupa na osnovu učinka u kvalifikacijama.

 

U prva dva "šešira" su selekcije koje su zauzele prvih sedam pozicija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na predhotnom EP, te Velika Britanija kao učesnik Olimpijskih igara. Srbija je u poslednjem, šestom "šeširu" sa selekcijama Češke, Izraela i Švedske.

 

U trećem "šeširu" su neporažene selekcije iz kvalifikacija (Italija, Hrvatska, Nemačka i Crna Gora), a u poslednja tri selekcije su raspoređene na osnovu odnosa pobeda i poraza i koš razlike.

 

Na žrebu koji će biti održan 18. novembra u Ljubljani ekipe će biti podeljene u četiri grupe sa po šest timova. Po tri najbolje selekcije plasiraće se u drugu rundu.

 

Raspored "šešira":

"Šešir" I: Španija, Francuska, Rusija, Makedonija

"Šešir" II: Litvanija, Grčka, Slovenija, Velika Britanija

"Šešir" III: Italija, Hrvatska, Nemačka, Crna Gora

"Šešir" IV: Finska, Poljska, Ukrajina, Bosna i Hercegovina

"Šešir" V: Gruzija, Belgija, Letonija, Turska

"Šešir" VI: Češka, Srbija, Izrael, Švedska

 

Evropsko prvenstvo 2013. održaće se u Sloveniji od 4. do 22. septembra.

 

Predsednik KSS Dragan Đilas najavio je medalju Srbije u Sloveniji.

Titulu brani selekcija Španije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija u poslednjem "šeširu" za Evrobasket

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2012

Nekadašnji evropski i svetski šampiona u košarci, reprezentacija Srbije nalazi se u poslednjem "šeširu" za žreb grupa za Eurobasket 2013. godine...Kreću od nule - košarkaši Srbije.. ..FIBA je 24 učesnika Evropskog prvenstvao u Sloveniji pobedila u šest grupa na osnovu učinka u kvalifikacijama... ..U...

Nastavak na Vesti-online.com...

EP: Srbija u poslednjem "šeširu"

Izvor: OkRadio.rs, 26.Sep.2012

Nekadašnji evropski i svetski šampiona u košarci, reprezentacija Srbije nalazi se u poslednjem "šeširu" za žreb grupa za Eurobasket 2013. godine.FIBA je 24 učesnika Evropskog prvenstvao u Sloveniji pobedila u šest grupa na osnovu učinka u kvalifikacijama. U prva dva "šešira" su selekcije...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.