SPEKTAKL U NAJAVI: Srbija dočekuje Hrvatsku u prbom kolu Dejvis kupa 2015.

Izvor: Kurir, 18.Sep.2014, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKL U NAJAVI: Srbija dočekuje Hrvatsku u prbom kolu Dejvis kupa 2015.

DUBAI - Muška teniska reprezentacija Srbije igraće sa Hrvatskom u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa 2015. godine, odlučeno je žrebom u Dubaiju.

Dule selekcija Srbije i Hrvatske igra se u Beogradu od 6. do 8. marta, pošto je prethodan susret dva tima odigran u Hrvatskoj. Zbog pažnje koje će privući taj meč, veruje se da će biti organizovan u "Kombank areni".

U istoj četvrtini žreba sa našim timom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su Argentina i Brazil, što znači da će u slučaju prolaska u četvrtfinale, rival Srbije biti bolji iz tog susreta.

Potencijalni rival Srbiji u polufinalu je Švajcarska, koja na startu igra sa Belgijom. Švajcarce, koji će se u finalu ovogodišnjeg izdanja sastati sa Francuske, u četvrtfinalu će u slučaju prolaza čekati ili Kada ili Japan.

U drugoj polovini posebno je zanimljiv duel Sjedinjenih Država i Velike Britanije. Zbog referenduma u Škotskoj, u zavisnosti od njegovog ishoda, na terenu bi mogao da se nađe potpuno neočekivani sastav Britanaca.

Pobednik duela između Amerikanaca i Britanaca igraće sa boljim iz još jednog evropskog susreta između Francuske i Nemačke.

Preostali dueli, možda i najnezanimljiviji, su između Češke i Australije, odnosno Italije i Kazahstana.

U Dubaiju su izvučeni i parovi ostalih zona Dejvis kupa, a sigurno je najzanimljivije to što je Španija saznala sa kim će igrati za povratak u Svetsku grupu. Španci će biti slobodni u prvom kolu Evro-afričke zone, a u drugom je čeka susret sa boljim iz duela Rusije i Danske.

Parovi Svetske grupe Dejvis kupa:

Francuska – Nemačka

Sjedinjene Države – Velika Britanija

Češka – Australija

Italija – Kazahstan

Argentina – Brazil

Srbija – Hrvatska

Kanada – Japan

Švajcarska – Belgija

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SPEKTAKL U NAJAVI: Srbija dočekuje Hrvatsku u prvom kolu Dejvis kupa 2015.

Izvor: Kurir, 18.Sep.2014

Dule selekcija Srbije i Hrvatske igra se u Beogradu od 6. do 8. marta, pošto je prethodan susret dva tima odigran u Hrvatskoj...DUBAI - Muška teniska reprezentacija Srbije igraće sa Hrvatskom u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa 2015. godine, odlučeno je žrebom u Dubaiju...Dule selekcija Srbije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.