Runiju smanjena kazna na dve utakmice

Izvor: Politika, 08.Dec.2011, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runiju smanjena kazna na dve utakmice

NION –Engleski fudbaler Vejn Runi moći će da igra u grupnoj fazi takmičenja na prvenstvu Evrope 2012. pošto mu je UEFA danas smanjila kaznu sa tri, na dve utakmice neigranja.

UEFA je ublažila supenziju Runiju pod uslovom da se dobro ponaša.

UEFA je ipak, precizirala da će Runiju biti aktivirana i kazna za treću utakmicu ukoliko on zbog nasilničkog ponašanja bude dobio crveni karton na utakmicama sa Mančester junajtedom.

UEFA je kaznila Runija sa tri utakmice suspenzije, pošto je u meču kvalifikacija za prvenstvo Evrope protiv Crne Gore u oktobru u Podgorici udario Miodraga Džudovića.

Tanjug

objavljeno: 08.12.2011

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Runi može da zaigra u prvoj fazi EURO2012 posle smanjenja kazne

Izvor: Blic, 08.Dec.2011

Vejn Runi će moći da pomogne reprezentaciji Engleske u prvoj fazi Evropskog prvenstva, ali samo na jednom meču jer mu je upravo to omogućilo smanjenje prvobitne suspenzije sa tri na dve utakmice...Ovaj 26-godišnji špic je zbog nesportskog udarca na meču sa Crnom Gorom suspendovan na tri utakmice,...

Nastavak na Blic...

Runiju smanjena kazna na dve utakmice

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Dec.2011

Vejn Runi će moći da igra u grupnoj fazi takmičenja na Prvenstvu Evrope 2012. pošto mu je UEFA smanjila kaznu sa tri, na dve utakmice neigranja.. UEFA je ublažila supenziju Runiju pod uslovom da se dobro ponaša.. UEFA je ipak, precizirala da će Runiju biti aktivirana i kazna za treću utakmicu...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Runi, da častiš Džudovića!

Izvor: Mondo, 08.Dec.2011

UEFA je ublažila kaznu Vejnu Runiju sa tri, na dve utakmice suspenzije i tako mu povećala izglede da ga selektor Engleske Fabio Kapelo uvrsti među putnike na EURO 2012. Svemu je kumovalo i lobiranje Miodraga Džudovića.

Nastavak na Mondo...

Junajted ili Siti, čija je bruka veća

Izvor: Politika, 08.Dec.2011

Svi engleski mediji se bave debaklom klubova iz Mančestera. – Evru sramota da igra u Ligi Evrope. – Igrači Sitija 26 puta skuplji od Apoelovih..Šok, neverica i razočaranje u Engleskoj povodom eliminacije oba kluba iz Mančestera iz fudbalske Lige šampiona. Mnogi mediji, poput „Gardijana”,...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.