Novak može da igra tenis u letu

Izvor: Blic, 22.Mar.2011, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak može da igra tenis u letu

Najbolji srpski teniser snimio je reklamu za reket “HEAD” na krilu ruskog oldtajmer aviona u letu.

Novak Đoković, naš najbolji teniser, svima je dobro poznat po humoru koji nije izostao ni na snimanju reklame za rekete HEAD, čiji je slogan "Najbrži reket svih vremena”.

Novak se našao na terenu gde je trebalo da pokaže svoje tenisko umeče na krilu aviona u pokretu.

Uoči ove neverovatne scene, Novak je na duhovit način objasnio šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će raditi i pokazivao snoubord čizme koje treba da ga održe na letelici.

"Možete li da zamislite daću da se popnem na krilo ovog aviona i igram tenis? Rekli su mi: 'Ma, treba samo da igraš tenis na krilu aviona’. O, baš vam hvala, to je baš nešto što sam hteo da čujem i sad mi je mnooogoo lakše. Zvuči vrlo utešno i mnogo mi je bolje posle toga. Sve je bezbedno i sebe u to ubeđujem. Hajde da to uradimo”, rekao je Đoković.

Kada je avion konačno poleteo Đoković je pokazao da može da igra tenis u bilo kojim uslovima, pa čak i leteći nekoliko stotina metara iznad zemlje na starom ruskom avionu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak igrao tenis na krilima aviona

Izvor: Vesti-online.com, 22.Mar.2011

Najbolji srpski teniser Novak Đoković snimio je reklamu za reket HEAD na krilu "oldtajmer" aviona.

Nastavak na Vesti-online.com...

ĐOKOVIĆ IGRAO MEČ NA KRILIMA AVIONA

Izvor: Kurir, 22.Mar.2011

Leti i pobeđuje! Samo nebo je postalo granica za Novaka Đokovića posle osvajanja Indijan Velsa i pobede nad, još uvek, prvim teniserom sveta Rafaelom Nadalom! U ovoj godini Novak nije osetio gorčinu poraza, a trijumf u finalu Indijan Velsa mu je 18. u nizu..Leti i pobeđuje!..Samo nebo je postalo...

Nastavak na Kurir...

Djoković igra tenis na krilima aviona u letu (Reklama)

Izvor: Svet plus, 22.Mar.2011

Već smo najavljivali da Novak Djoković snima novu reklamu za Head rekete, i to ni manje ni više nego igrajući tenis na krilima aviona u letu. Kampanja je krenula, pa pogledajte kakav je Nole kaskader.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.