Navijač Partizana može da traži novo suđenje

Izvor: Mondo, 28.Feb.2013, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijač Partizana može da traži novo suđenje

Navijač Partizana Đorđe Prelić, osuđen za ubistvo za francuskog navijača Brisa Tatona, ima pravo da podnese zahtev za ponavljanje suđenja s obzirom da je pred Višim sudom u Beogradu osuđen u odsustvu.

Portparolka Višeg suda Dušica Ristić je agenciji Beta rekla da će o zahtevu za ponavljanje krivičnog postupka odlučivati krivično vanraspravno veće.

Španska policija juče je u okolini >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Barselone uhapsila Prelića, koji je bio u bekstvu od ubistva Tatona u centru Beograda, septembra 2009. godine.

Viši sud u Beogradu prvostepeno ga je osudio na 35 godina zatvora, a Apelacioni sud mu je ublažio kaznu i osudio ga na 15 godina zatvora.

Navijači Partizana brutalno su pretukli Tatona u centru Beograda pred utakmicu Partizan - Tuluz, i on je od posledica prebijanja umro nekoliko dana kasnije.

(Beta, foto: MONDO)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tatonov ubica može da traži ponavljanje suđenja

Izvor: Vesti-online.com, 28.Feb.2013

Navijač Partizana Đorđe Prelić, osuđen za ubistvo za francuskog navijača Brisa Tatona, ima pravo da podnese zahtev za ponavljanje suđenja s obzirom da je pred Višim sudom u Beogradu osuđen u odsustvu, izjavila je portparolka tog suda Dušica Ristić...Dušica Ristić je agenciji Beta rekla da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.