Izvor: Kurir, Beta, 19.Jan.2010, 02:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić se krije u Srbiji

SARAJEVO - Zamenik visokog predstavnika u BiH Rafi Gregorijan izjavio je da se haški optuženik Ratko Mladić krije u Srbiji i da ima pomagače u BiH. - U BiH postoji mreža pomagača optuženiku za ratne zločine i ratnom komandantu Vojske Republike Srpske, generalu Ratku Mladiću - rekao je Gregorijan. Američki diplomata je dodao da, dok je Mladić na slobodi, neće biti revizije odluka visokih predstavnika o smeni osoba za koje se sumnja da pripadaju mreži podrške haškim optuženicima. 

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gregorijan: Mladić se krije u Srbiji

Izvor: EMportal, 18.Jan.2010, 13:55

Zamenik međunarodnog predstavnika u BiH Rafi Gregorijan izjavio da se haški optuženik Ratko Mladić krije u Srbiji i da ima pomagače u BiH.

Nastavak na EMportal...

Olake ocene OHR-a

Izvor: Danas, 19.Jan.2010

Predsedavajući Saveta ministara BiH Nikola Špirić izjavio je juče da nije video nijedan izveštaj iz bilo kog ministarstva ili nadležne službe u kojem se kaže da u BiH postoji mreža podrške haškom optuženiku Ratku Mladiću, kako to tvrdi zamenik visokog predstavnika u BiH Rafi Gregorijan.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.