LEPOTICA I ZVER: Ronaldova Irina u društvu boksera Valujeva

Izvor: Kurir, 09.Feb.2014, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPOTICA I ZVER: Ronaldova Irina u društvu boksera Valujeva

Ruska lepotica je jedan od aktivista na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju

SOČI - Devojka fudbalera Reala Kristijana Ronalda, ruska manekenka Irina Šejk slikala se sa čuvenim bokserom Nikolajem Valujevim.

Ruska lepotica je jedan od aktivista na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju. Ona učestvuje u svim aktivnostima u Sočiju, a druži se i pruža podršku svim ruskim sportistima.

Irina je na društvenim mrežama objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sliku na kojoj društvo pravi legendarni bokser Valujev. On je bivši svetski šampion u teškoj kategoriji u verziji Svetske bokserske asocijacije (WBA).

Ronaldo će sigurno da bude ljubomoran kada vidi Irinu u društvu snagatora.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Irina Šajk u društvu ruskog boksera

Izvor: Story, 10.Feb.2014, 15:31

Ruska manekenka pomno prati učešće svojih sunarodnika na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju...Irina Šajk i Nikolaj Valujev, Instagram foto

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.