Jelena Janković pobedila Dokićevu

Izvor: Politika, 01.Sep.2011, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Janković pobedila Dokićevu

NJUJORK– Najbolja srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto je danas u drugom kolu savladala Jelenu Dokić iz Australije sa 6:3, 6:4.

Prvi reket Srbije će se u nastavku turnira sastati sa pobednuicom duela koji igraju Ruskinja Anastasija Pavljučenkova i Hrvatica Petra Martić.

Tanjug

objavljeno: 01.09.2011.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Jelena bolja od Dokićeve

Izvor: RTS, 01.Sep.2011

Jelena prebrodila još jednu prepreku. Srpska teniserka Jelena Janković savladala je u drugom kolu Australijanku Jelenu Dokić sa 2:0. Protivnica propustila svoje šanse, Jelena ih iskoristila i slavila. Naredna protivnica je Ruskinja Anastasija Pavljučenkova...U meču punom preokreta bolje se snašla...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.