JUNAJTED POBEDIO LIVERPUL, EVRA I SUAREZ BEZ POMIRENJA

Izvor: Kurir, 11.Feb.2012, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUNAJTED POBEDIO LIVERPUL, EVRA I SUAREZ BEZ POMIRENJA

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Liverpul sa 2:1 u prvom meču 25. kola Premijer lige i popeli se na prvo mesto na tabeli

BEOGRAD - Fudbaleri Mančester junajteda savladali su danas Liverpul sa 2:1 u prvom meču 25. kola Premijer lige i popeli se na prvo mesto na tabeli.

Osim pobede Junajteda, meč je obeležio incident između fudbalera Mančestera Patrisa Evre i Liverpula Luisa Suareza.

Posle izjednačenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prvog dela igre, fudbaleri aktuelnog šampiona uspeli su upočetkom drugog poluvremena da odluče meč. Dvostruki strelac bio je Vejn Runi u 47. i 50. minutu.

Napadač Mančestera je najpre iskoristio korner i posle gužve u kaznenom prostoru, iz prve, volejem zakucao loptu iza golmana Pepa Reine.

Samo nekoliko trenutaka kasnije Antonio Valensija je oduzeo jednu loptu na polovini Liverpula i uposlio Runija koji je lagano sa desetak metara poslao u mrežu.

Liverpul je do kraja meča pokušavao da poravna rezultat, ali je Suarez samo ublažio poraz u 80. minutu kada je posle greške odbrane Mančestera ćušnuo loptu u mrežu domaćina za konačnih 2:1.

Urugvajac je pre početka meča imao nesporazum sa protivničkim fudbalerom Patrisom Evrom.

U prvom meču dva tima, 25. oktobra prošle godine, Suarez je navodno Evri rekao nekoliko puta da je "crnac", što je Francuz poreklom sa afričkog kontinenta shvatio kao uvredu.

Protiv Suareza je pokrenuta disciplinski postupak od strane Fudbalske asocijacije Engleske i on je kažnjen sa osam mečeva neigranja.

Pred današnju utakmicu, dok su se igrači pozdravljali Suarez je izbegao da se rukuje sa Evrom na šta je Francuz reagovao povlačeći ga za ruku.

Surez se potrudio da izbegne svaki kontakt, pa je istrgao ruku i nastavio dalje.

Posle meča Evra je pred ulazak u tunel ka svlačionicama uputio nekoliko reči Suarezu, ali većih incidenata nije bilo.

Mančester je posle pobede prvi na tabeli, a Liverpul je ostao šesti. Njihov gradski rival siti, koji ima bod i utakmicu manje, svoj meč 25. kola iga sutra protiv Aston Vile.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Runi sa dva gola nokautirao Liverpul, Arsenal se klanja Anriju, Čelsi u krizi

Izvor: Blic, 11.Feb.2012

Dva brza gola Vejna Runija na startu drugog poluvremena omogućila su Mančester junajtedu da savlada Liverpul, a posle 2:1 u derbiju 25. kola Premijer lige klub sa Old Traforda je, makar privremeno, za bod pretekao dosadašnjeg lidera, gradskog rivala Siti. Arsenal je golom Tijerija Anrija u 91. minutu...

Nastavak na Blic...

Junajted pobedio Liverpul

Izvor: NaDlanu.com, 11.Feb.2012

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su danas Liverpul sa 2:1 u prvom meču 25. kola Premijer lige i popeli se na prvo mesto na tabeli...Osim pobede Junajteda, meč je obeležio incident između fudbalera Mančestera Patrisa Evre i Liverpula Luisa Suareza.Posle izjednačenog prvog dela igre, fudbaleri...

Nastavak na NaDlanu.com...

Premijer: Runi srušio Liverpul

Izvor: BanjalukaLive.com, 11.Feb.2012

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Liverpul sa 2:1 u prvom meču 25. kola Premijer lige i popeli se na prvo mjesto na tabeli. Osim pobjede Junajteda, meč je obilježio incident između fudbalera Mančestera Patrisa Evre i Liverpula Luisa Suareza. Poslije izjednačenog prvog dijela igre, fudbaleri...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.