Fudbaleri Partizana izgubili od moskovske Lokomotive

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2012, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Partizana izgubili od moskovske Lokomotive

SLOVENSKA BISTRICA -

Fudbaleri Partizana su danas na pripremama u Sloveniji izgubili sa 2:0 prijateljsku utakmicu protiv ruske Lokomotive iz Moskve.

Strelci u Slovenskoj Bistrici za pobedničku ekipu bili su Denis Glušakov u petom iz penala i Viktor Obina u osmom minutu.

Ovo je Partizanu sedma pripremna utakmica, od kada su otputovali na pripreme u Sloveniju. Crno-beli su do ovog meča pet puta pobedili i jednom igrali nerešeno.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Partizan će sezonu početi 17. jula, kada će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv boljeg iz duela Valete sa Malte i Lusitanosa iz Andore. Valeta je u prvoj utakmici pobedila sa 8:0.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Partizana izgubili od moskovske Lokomotive

Izvor: Beta, 10.Jul.2012

SLOVENSKA BISTRICA, 10. jula 2012. (Beta) - Fudbaler Partizana izgubili su u utorak u prijateljskoj utakmici na pripremama u Sloveniji od ruske Lokomotive iz Moskve sa 2:0...Strelci u Slovenskoj Bistrici za p.

Nastavak na Beta...

Partizan izgubio od moskovske Lokomotive

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jul.2012

SLOVENSKA BISTRICA - Fudbaleri Partizana su danas na pripremama u Sloveniji izgubili sa 2:0 prijateljsku utakmicu protiv moskovske Lokomotive.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Valeta potvrdila prolazak dalje, Partizan ide na Maltu

Izvor: Blic, 10.Jul.2012

Fudbaleri Valete sa Malte izborili su se za dvomeč sa Partizanom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona...Ekipa trenera Marka Milera je, posle 8:0 u prvom susretu prvog kvalifikacionog kola sa Lusitansom, ostvarila pobedu i u Andori - ovoga puta minimalnu...Jedini strelac za narednog rivala crno-belih...

Nastavak na Blic...

Lokomotiva prejaka za "crno-bele"

Izvor: RTS, 10.Jul.2012

Partizan doživeo prvi poraz u poslednjoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Sloveniji. Lokomotiva iz Moskve savladala srpskog šampiona sa 2:0, golovima u petom i osmom minutu. Protivnik "crno-belih" u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona biće Valeta sa Malte...Fudbaleri Partizana su danas...

Nastavak na RTS...

LŠ (kvalifikacije): Protivnik Partizana slavio i u Andori

Izvor: Sportal.rs, 10.Jul.2012

Već posle prvog meča prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona bilo je poznato da će fudbaleri srpskog šampiona Partizana na putu ka elitnom takmičenju igrati protiv Valete.

Nastavak na Sportal.rs...

Partizan izgubio od Lokomotive na pripremama

Izvor: Radio 021, 10.Jul.2012

Fudbaleri Partizana izgubili su u prijateljskoj utakmici na pripremama u Sloveniji od ruske Lokomotive iz Moskve sa 2:0.

Nastavak na Radio 021...

Fudbaleri Partizana izgubili od moskovske Lokomotive

Izvor: NaDlanu.com, 11.Jul.2012, 00:19

SLOVENSKA BISTRICA, 10. jula 2012. (Beta) - Fudbaler Partizana izgubili su u utorak u prijateljskoj utakmici na pripremama u Sloveniji od ruske Lokomotive iz Moskve sa 2:0... SLOVENSKA BISTRICA, 10. jula 2012. (Beta) - Fudbaler Partizana izgubili su u utorak u prijateljskoj utakmici na pripremama u Sloveniji...

Nastavak na NaDlanu.com...

Ruska Lokomotiva nadigrala Partizana

Izvor: Glas javnosti, 11.Jul.2012

SLOVENSKA BISTRICA - Fudbaler Partizana su a pripremama u Sloveniji izgubili sa 2:0 prijateljsku utakmicu protiv ruske Lokomotive iz Moskve. Strelci u Slovenskoj Bistrici za pobedničku ekipu bili su Denis Glušakov u petom iz penala i Viktor Obina u osmom minutu...Ovo je Partizanu sedma pripremna utakmica,...

Nastavak na Glas javnosti...

Lokomotiva brža od „parnog valjka“

Izvor: Danas, 11.Jul.2012

Opomena u pravi čas. U poslednjoj prijateljskoj utakmici fudbaleri Partizana doživeli su jedini poraz na pripremama, a neuspeh protiv Lokomotive iz Moskve - 0:2 (0:2) trebalo bi srpskom prvaku širom da otvori oči pred dolazeću sezonu, koju naš petostruki uzastopni predstavnik u kvalifikacijama...

Nastavak na Danas...

Partizan predstavio nove dresove

Izvor: Tracara.com, 11.Jul.2012

Fudbaleri Partizana su juče predstavili novi dres!U novom Adidas dresu igrači fudbalskog kluba Partizan su po prvi put izašli na teren juče, u 18.30h na utakmici protiv Lokomotive, koja se organizuje kao poslednja provera pred početak nove sezone.Na završnoj pripremnoj utakmici, koju je FK Partizan...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.