Đoković: Na površinu isplivala ljudska solidarnost

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Avg.2014, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Na površinu isplivala ljudska solidarnost

SARAJEVO - Novak Đoković, trenutno najbolji teniser svijeta, humanist u velikoj prirodnoj tragediji, katastrofalnim poplavama koje su u maju pogodile njegovu zemlju Srbiju kao i Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku, u večerašnjem intervjuu za BHT1 je skromno okvalificirao vlastite geste.

Za njegovo animiranje svjetskih medija u trenutku poplava, koji dotad nisu izvještavali o tome, kao i za druge aktivnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u pomoći postradalima u Srbiji, BiH i Hrvatskoj Đoković kaže da "nije učinio ništa posebno".

Sretan je zbog privilegije koju je imao u tom trenutku da u tragediji epskih razmjera, kako je naveo, pokrene talas podrške iz cijelog svijeta koja se pretvorila u konkretnu pomoć.

Ono što mu je ispunilo srce i dodatno ga motiviralo, kaže, jeste što je primijetio da su u regionu u kojem je nedavno bjesnio rat, u tim trenucima "zakopane sve sjekire" i na površinu isplivala ljudska solidarnost.

- Moje srce je uz vas. Sve najbolje - poručio je, između ostalog, na kraju intervjua Novak Đoković Bosancima i Hercegovcima uz dodatnu poruku da i nakon ove tregadije ostanu jaki kao što su uvijek bili.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ðoković: Tragedija zakopala ratne sekire

Izvor: Press, 07.Avg.2014, 01:20

Ðoković je u intervjuu televiziji BHT1 rekao da da mu je ispunilo srce i dodatno ga motivsalo to što je primetio da su u regionu u kojem je nedavno besneo rat u tim trenucima "zakopane sve sekire" i na površinu isplivala ljudska solidarnost.. Kako je prenela agencija Fena, Ðoković je svoju...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.