Debakl Partizana u Moskvi

Izvor: Vesti-online.com, 13.Mar.2014, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debakl Partizana u Moskvi

Košarkaši Partizana izgubili su danas od CSKA u Moskvi sa 84:52 (16:15, 22:7, 32:19, 14:11), u 10. kolu Evrolige i tako pretrpeli osmi poraz u Top 16 fazi.

Milenko Tepić je postigao devet poena za Partizan (Foto: Arhiva)

 

CSKA je tako zabeležio devetu pobedu, a jedini poraz u Top 16 fazi pretrpeo je od Partizana u Beogradu, a današnjim trijumfom je definitivno obezbedio mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u četvrtfinalu.

 

Izabranici Duška Vujoševića bili su ravnopravan rival samo u prvoj četvrtini. U drugom periodu igre, "armejci" su ubacili su petu brzinu i već tada nagovestili laku pobedu. U timu Partizana nije bilo Terensa Kinzija, ali se očekuje da Amerikanac bude spreman za meč ABA lige sa Solnokom ovog vikenda.

 

Najefikasniji u Partizanu bio je Žofre Lovernj sa 17 poena i pet skokova, i on je bio jedini košarkaš u gostujućem timu sa dvocifrenim brojem poena. Milenko Tepić postigao je devet, a Aleksandar Pavlović osam poena. Pobednički tim predvodili su Saša Kaun i Vitalij Fridzon sa po 13 poena.

 

Partizan u sledećem kolu dočekuje Makabi iz Tel Aviva.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubedljiv poraz Partizana u Moskvi

Izvor: Studio B, 13.Mar.2014

Košarkaši Partizana izgubili su od CSKA u Moskvi sa 84:52 (16:15, 22:7, 32:19, 14:11), u 10. kolu Evrolige i tako pretrpeli osmi poraz u Top 16 fazi. ..Najefikasniji u Partizanu bio je Žofre Lovernj sa 17 poena i pet skokova, i on je bio jedini košarkaš u gostujćem timu sa dvocifrenim brojem poena....

Nastavak na Studio B...

Hrjapa: Partizan u Beogradu i u gostima – to su dve različite ekipe

Izvor: Dzungla.org, 14.Mar.2014, 12:36

Moskva je definitivno jedno od najneomiljenijih gostovanja košarkaša Partizana, a prestonica Rusije ponovo nije ostala u najlepšem sećanju igračima srpskog šampiona.Crno-beli su u četvrtak ubedljivo poraženi od „armejaca“ (84:52), a trener Duško Vujošević je apostrofirao loš pristup...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.