Danilo Ikodinović prijavio se policiji devet sati posle bekstva

Izvor: Blic, 09.Maj.2013, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilo Ikodinović prijavio se policiji devet sati posle bekstva

Danilo Ikodinović, bivši vaterpolista i reprezentativac naše zemlje jutros u šest sati zvao je policijukoja je za njim tragala sinoć od 21 sat kada je pobegao posle saobraćajne nesreće na Vračaru.

- Ikodinović je jutros pozvao policiju. Rekao je da hoće da se prijavi, i nakon toga pozvan je na rekonstrukciju uviđaja u Hadži Milentijevoj ulici - kaže u MUP Srbije.

U policiji navode >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da će tek posle razgovora sa Ikodinovićem biti poznato zašto je Ikodinović pobegao sa mesta udesa u kome niko nije povređen.

- Ikodinoviću će najverovatnije biti uzeta krv na analizu, kako bi se utvrdilo da li je bio pijan - kažu u policiji.

Ikodinović je sinoć oko 21 sat vozilom udario u drugi automobil, i uprkos pokušajima vozača da ga zaustavi, pobegao.

- Ikodinović je sa mesta udesa pobegao pre dolaska patrole policije. Pošto ga je vozač drugog automobila prepoznao, za njim je celu noć tragala policija - kažu u MUP.

Pročitajte još Ikodinović plaća vozaču „juga” odštetu 6.000 evra Ikodinović vozio 173 na sat Ikodinović kažnjen samo novčano Ikodinović vozio 173 na sat Saslušani svedoci nesreće u kojoj je povređen Ikodinović Danilo Ikodinović ustao iz kreveta Borba za život Danila Ikodinovića

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Danilo Ikodinović pobegao posle sudara, prijavio se policiji devet sati kasnije

Izvor: Blic, 09.Maj.2013

Danilo Ikodinović, bivši vaterpolista i reprezentativac naše zemlje jutros u šest sati zvao je policijukoja je za njim tragala sinoć od 21 sat kada je pobegao posle saobraćajne nesreće na Vračaru...- Ikodinović je jutros pozvao policiju. Rekao je da hoće da se prijavi, i nakon toga pozvan je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.