Barsa pobedila Real u prvom meču Superkupa

Izvor: Vesti-online.com, 24.Avg.2012, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa pobedila Real u prvom meču Superkupa

Fudbaleri Barselone savladali su sinoć na "Nou Kampu" ekipu Reala iz Madrida sa 3:2, u prvoj utakmici za trofej španskog Superkupa.

Prvi ovosezonski "El Klasiko" dobili Katalonci

 

Barseloni je pripao prvi "El klasiko" ove sezone, jedan od najvećih derbija svetskog fudbala. Ispunjeni "Nou Kamp" video je zasluženu pobedu svojih ljubimaca nad najvećim rivalom, ali i propuštenu priliku da revanš sačeka sa ubedljivijom razlikom.

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Nakon uspavanke u prvom poluvremenu, dva najveća španska kluba prikazala su u nastavku meča uzbudljivu fudbalsku predstavu. Real je poveo golom Kristijana Ronalda, ali je Barsa velikim preokretom stigla do 3:1 i bila nadomak uspeha kojim bi mnogo mirnije čekala revanš na "Santjago Bernabeu".

 

Slavlje je, međutim, pomutio golman Viktor Valdes nesmotrenom, početničkom greškom pet minuta pre kraja. Poigravao se u kaznenom prostoru, što je iskoristio Di Marija, ukrao mu loptu i zatresao mrežu za konačnih 3:2.

 

Revanš utakmica na programu je 29. avgusta u Madridu.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Inijesta u epizodi "Gde je lopta?"

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2012

Fudbaler Barselone Andres Inijesta zadovoljan pobedom protiv Real Madrida u Superkupu, ali poziva na oprez pred revanš na "Bernabeu". U prvom poluvremenu duela na Kamp Nou napravio fenomenalan potez, a igrači Real Madrida nisu znali šta ih je snašlo.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.