Izvor: Nezavisne Novine, 07.Sep.2016, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović trudna?

Srpska teniserka Ana Ivanović, saopštila je da se povlači sa terena na neko vrijeme, a strani mediji spekulišu da se na to odlučila zbog trudnoće.

Trenutno 31. svjetska igračica iznenadila je mnoge kada se oglasila saopštenjem u kom je obznanila da više neće igrati nijedan turnir u 2016.

Iako je kao razlog navela mnogobrojne povrede, to što nije precizirala kada se vraća, produbilo je sumnje da je trudna.

Ivanovićeva se nedavno udala >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << za njemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera na ceremoniji u Veneciji.

Zato ne bi bilo čudno da se par odlučio na prinovu, jer Ana ne bi bila ni prva ni posljednja vrhunska sportistkinja koja je ujedno i majka.

Ukoliko su spekulacije stranih medija tačne vezano za Aninu trudnoću, to ne bi bio prvi takav slučaj među teniserkama ove sezone.

Viktorija Azarenka takođe je bila na pauzi zbog povrede, kada je odjednom obznanila da je trudna.

Ona se u maju povukla sa Rolan Garosa zbog povrede kolena, da bi mjesec i po dana kasnije objavila da očekuje dijete i da se na neko vrijeme povlači iz tenisa.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

STRANI MEDIJI: Ana Ivanović trudna?

Izvor: Večernje novosti, 07.Sep.2016

Srpska teniserka Ana Ivanović tek što je objavila da se povlači sa terena na neko vreme, a svetski mediji spekulišu da je gospođa Švajnštajger trudna Srpska teniserka Ana Ivanović tek što je objavila da se povlači sa terena na neko vreme, a svetski mediji spekulišu da...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.