ZVEZDA ILI PARTIZAN? Evo ko će više da odreši kesu (VIDEO+FOTOGALERIJA)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2017, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA ILI PARTIZAN? Evo ko će više da odreši kesu (VIDEO+FOTOGALERIJA)

Večiti rivali će tokom drugog dela priprema imati pravi luksuz i savršene uslove na raspolaganju.

Crvena zvezda i Partizan će glavni deo zimskih priprema provesti na Kipru, a i jedni i drugi imaju luksuzne hotele u kojima će biti smešteni, imaće na raspolaganju pravi luksuz, povoljnu klimu i savršene uslove a zanimljivo je da Partizanov hotel ima jednu zvezdicu više. I to ima svoju cenu, pošto je zbog toga gotovo 1.000 evra skuplji aranžman.

BIVŠI IGRAČ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ZVEZDE SLOBODAN: Hoće li REAGOVATI crveno-beli? (FOTO)

Zvezda će od 27. januara biti na drugom delu priprema, kada se ekipa seli na Kipar u grad Pafos, gde će boraviti do 13. februara. Biće smešteni u hotelu Aleksandar Veliki od četiri zvezdice.

Hotel je 150 metara od centra Pafosa, gleda na veliku plažu, a enterijer je ukrašen po ugledu na antički period, iz vremena Aleksandra Velikog.

SVE JE GOTOVO: Ljubimac Grobara ODLAZI u Španiju (FOTO)

Igračima su na raspolaganju bazeni, odeljci za masažu, teniski tereni, kao i deo za zabavu gde se mogu igrati bilijar, stoni tenis, restorani sa različitim vrstama kuhinje, kao i velika terasa sa idealnim pogledom na more.

Cena aranžmana za jednu osobu je 1.500 evra mada klubovi verovatno na kolektivni dolazak dobijaju i određene popuste.

ŽELELA ga je Zvezda, ali je OVAJ klub bio brži (FOTO)

Crno-beli će u Larnaki imati veći luksuz, pošto njihov hotel Rojal Apolonija ima pet zvezdica, smešten je u delu grada koji je izvan turističkog dela, gde su restorani, barovi i klubovi, ali se do njega dolazi kratkom vožnjom, ili čak pešice.

Ima 204 soba, ima spoljni i unutrašnji bazen, kao i tri različita tematska restorana sa različitim svetskim kuhinjama.

Na raspolaganju će igračima biti i saune, kao i fantastičan pogled koji nudi hotel.

Ipak, i to ima svoju cenu, a aranžman za 15 dana, koliko će Partizan biti smešten u ovom hotelu, košta čak 2.479 evra po osobi. Naravno, i ovde je računato samo za jednu osobu, tako da su popusti sigurno uračunati.

PONOVO MENJA SREDINU: Bivši fudbaler Partizana se VRATIO na mesto uspeha (FOTO)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.