Tuča navijača Zvezde i Partizana!

Izvor: Mondo, 19.Feb.2017, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča navijača Zvezde i Partizana!

Dan velikog finala Kupa Radivoja Koraća nije mogao da prođe bez incidenata, iako su se oni dogodili daleko od Niša.

Foto: Carl Court/Guliver/Getty Images

Utakmica u Nišu, tuča u Bijeljini!

I to je danas rivalitet između pojedinaca u navijačkim grupama Delije i Grobari.

Dve osobe lakše su poveđene danas u fizičkom obračunu pristalica "večitih" beogradskih rivala, potvrdila je Srni portparol bijeljinskog Centra javne bezbjednosti, Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Simojlović.

Ona je dodala da je do fizičkog obračuna navijača došlo na zaobilaznici u semberskom gradu, te da je policija prijavu o ovom slučaju primila u 10 časova. Policija je po prijavi izašla na lice mesta sa kojeg su se udaljili navijače Crvene zvezde, čija identifikacija je u toku, piše Mondo.ba.

Reč je o navijačkim grupama iz Prijedora i Teslića, koje su putovale kroz Bijeljinu.

Bijeljinski portal "InfoBijeljina" preneo je da su navijači Partizana izjavili da su napadnuti od pristalica Zvezde, kao i da su se, kako oni tvrde, nakon tuče udaljili sa lica mesta.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.