Zlato delfina se slavilo i u Srpskoj (FOTO)

Izvor: Mondo, 21.Avg.2016, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlato "delfina" se slavilo i u Srpskoj (FOTO)

Na ulicama Doboja, ali i drugih gradova Republike Srpske, kao i nakon svake osvojene medalje reprezentativaca Srbije, i ove večeri okupio se veliki broj navijača, kako bi proslavio zlatnu medalju vaterpolo reprezentacije Srbije.

U centru Doboja okupio se veliki broj navijača vaterpolo reprezentacije Srbije, koja je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru pobedom protiv Hrvatske 11:7.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Uz zastave, pesmu, sirene, pa čak i poneki pucanj iz vatrenog oružja, Dobojlije su proslavile zlato "delfina", a nakon defilea kroz centar, dogovoreno je da se okupe ponovo za nekoliko sati, kako bi proslavili i medalju odbojkašica Srbije, koje se u finalu sastaju sa Kinom, javlja reporter MONDA iz Doboja.

Pogledajte kako je bilo u Doboju.

#Doboj slavi zlato #Srbpic.twitter.com/mfI8KUDDKp

— Mondo (@MondoBH) August 20, 2016

Slično je bilo i u najvećem gradu Republike Srpske, gdje se na Trgu Krajine okupilo na hiljade navijača Srbije. Slavilo se, slavi se i slaviće se duboko u noć, prvo olimpijsko zlato vaterpolo reprezentacije Srbije.

Uskoro fotografije i video iz Banjaluke.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.