Vaterpolo: Radnički upisuje u školu za najmlađe

Izvor: Šumadija Press, 03.Sep.2015, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolo: Radnički upisuje u školu za najmlađe

Dečaci rođeni 2005. godine i mlađi, kao i devojčice rođene 2004. godine i mlađe, mogu da se upišu u školu vaterpola kragujevačkog Radničkog.

Prva dva meseca treninga polaznici ne plaćaju ništa, a upis je svakog radnog dana od 18,30 sati u klupskim prostorijama Radničkog, na pokrivenom bazenu Sportskog centra „Park“.

U kragujevačkom klubu veliku pažnju posvećuju radu sa mlađim kategorijama, o čemu, kako kažu, dovoljno govori podatak da je koordinator >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << mlađih selekcija Nenad Vasilovski, jedan od najboljih stručnjaka u Srbiji, koji je „lansirao“ mnoge naše reprezentativce, a međui trenerima je i Živislav Živanović, član stručnog štaba mlađih selekcija Srbije: Očekuje se da radu vaterpolo škole budu priključeni još dvojica trenera.

Za petnaestak igrača iz omladinskog pogona Radničkog koji u ovoj sezoni konkurišu za prvi tim, ogromno je iskustvo rad sa Urošem Stevanovićem, koji je kao prvi pomoćnik selektora Dejana Savića bio zaslužan za velike uspehe naše reprezentacije u prethodnih nekoliko godina.

U Radničkom akžu da će i rad sa golmanima biti vrhunski, jer sve čuvare mreže treniraće proslavljeni reprezentativac, Denis Šefik.

Potvrda dobrog rada je i podatak da su za vrlo kratko vreme ekipe mlađih kategorija Radničkog bile u vrhu na domaćim i inostranim turnirima, što podgreva nadu da Kragujevac jednog dana može da postane rasadnik vrhunskih vaterpolista i reprezentativaca.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.