Izvor: Blic, 13.Maj.2024, 17:25

BAHAĆENJE UROŠA PANIĆA NE PRESTAJE Dok ga srpska policija traži zbog trgovine ljudima i prostitucije, on provocira sa primorja (FOTO)

Uroš i Miloš Panić, bahata braća, nalaze se u bekstvu od početka februara od kada je policija otkrila da su podvodili devojke u stanovima u Beogradu. Od tada, njima se izgubio svaki trag, ali se oni s vremena na vreme pojave na društvenim mrežama pozirajući na različitim lokacijama u zemljama regiona.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BEKSTVO, PROVOD, ŠEPURENJE PA PRIVOĐENJE Evo gde je i šta radi Uroš Panić nakon bekstva iz Srbije: Policija ga traži zbog trgovine ljudima, a on se šetka kroz REGION

Izvor: Blic, 13.Maj.2024

Dok srpska policija traga za braćom Panić, Urošem i Milošem, jer su izašli iz Srbije neposredno pre nego što će uslediti hapšenje njihovih bliskih prijatelja i saradnika sa kojima su podvodili devojke, Uroš se dva puta oglašavao iz Hrvatske, a pre tri dana je priveden u Crnoj Gori.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.