Srpski vaterpolisti pred duel sa Crnom Gorom: Nema tajni, odlučiće nijanse

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jul.2014, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski vaterpolisti pred duel sa Crnom Gorom: Nema tajni, odlučiće nijanse

Golman vaterpolo reprezentacije Srbije Gojko Pijetlović je rekao da veruje da će polufinalni meč Evropskog prvenstva protiv Crne Gore biti odlučen tek u poslednjoj četvrtini.

 

"Nema tajni između nas. Odlučiće hladna glava i bolja koncentracija u finišu susreta. Ne verujem da će pobednik biti poznat pre poslednjih minuta", rekao je Pijetlović.

 

Utakmica polufinala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << EP između Srbije i Crne Gore igra se večeras od 20.30 u Budimpešti.

"Znam sve šutere Crne Gore, ali to ništa ne znači. Takvi majstori uvek znaju da pronađu put. Imaju kvalitet da osvoje prvenstvo", rekao je Pijetlović.

 

I Nikola Rađen se složio da će predstojeći meč odlučiti nijanse.

"Gledamo samo sebe i kako da budemo još bolji. Iz meča u meč podižemo formu i siguran sam da smo u stanju da damo svoj maksimum. Raduje me što forma ide uzlaznom linijom u svim segmentima. Odlučiće nijanse, ovakvi mečevi su 'na nož', odlučuju motivacija i koncentracija", rekao je Rađen.

 

 
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaterpolisti Srbije: Nema favorita, sve je otvoreno

Izvor: Press, 25.Jul.2014

"Nema tajni između nas. Odlučiće hladna glava i bolja koncentracija u finišu susreta. Ne veujem da će pobednik biti poznat pre same završnice meča. Znam sve šutere Crne Gore, ali to ništa ne znači, takvi majstori uvek znaju da pronađu put", rekao je golman Gojko Pijetlović, koji smatra...

Nastavak na Press...

Crnogorci ne znaju šta ih je snašlo: U finale ide srećniji tim...

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2014, 01:13

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Ranko Perović rekao je posle poraza od Srbije da u finale prvenstva Evrope odlazi srećniji tim. Kontinentalni vicešampion ispustio je iz ruku praktično dobijenu utakmicu, nakon što je branilac titule Srbija nadoknadila četiri gola minusa i velikim preokretom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.