Francuzi ipak nisu nameštali, bez kazne

Izvor: Press, 28.Apr.2016, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuzi ipak nisu nameštali, bez kazne

Međunarodna plivačka federacija (FINA) neće preduzeti nikakvu akciju protiv vaterpolo reprezentacije Francuske.
foto: b92.net
Postojale su sumnje da Francuska namerno izgubila utakmicu u kvalifikacijama za Olimpijske igre, kako bi dobila željenog protivnika u narednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rundi.
"Slučaj je zatvoren, bez daljih posledica", navodi se u saopštenju FINA i dodaje da je odluka doneta posle konsultacija s tehničkim komitetom za vaterpolo i disciplinskim i etičkim komitetom. 

Muška reprezentacija Francuske je sredinom meseca izgubila od Kanade 13:5 u utakmici u grupnoj fazi takmičenja u olimpijskim kvalifikacijama. 

Obe ekipe su se plasirale u četvrtfinale gde je Kanada izgubila od olimpijskog šampiona Španije, a Francuska je pobedila Holandiju i plasirala se na Olimpijske igre

Francuska je navodno želela da igra sa Holandijom, koju je pobedila na Evropskom prvenstvu u Beogradu u januaru.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.