Dva gola  Šćepovića, četiri Majorke, ali i šest Osasune!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Sep.2014, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva gola Šćepovića, četiri Majorke, ali i šest Osasune!

Goleada u pravom smislu te reči na El Sadaru - 6:4 u Pamploni

Novi poraz za Majorku, ali i tračak nade da će se situacija uskoro promeniti na bolje. Marko Šćepović je počeo da rešeta mreže rivala. U Pamploni to nije bilo dovoljno, jer je Osasuna postigla čak šest golova i na kraju slavila vaterpolo rezultatom 6:4.

Samo u drugom poluvremenu čak osam golova! Nažalost po goste, većina u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << njihovoj mreži.

Odgovornost za poraz svakako je na odbrambenoj liniji tima, koja je u razmaku od 58. do 85. minuta poklekla čak pet puta. Pre toga, dva gola Šćepovića u razmaku od minuta donela su Majorki prednost od 3:1. Uzalud. Srpski napadač bio je jedina svetla tačka u Majorki, koja iz prvih pet kola u Segundi ima samo bod.

Ako ništa drugo barem se Šćepović raspucao. Nedelju dana posle prvenca protiv Rekreativa još dva komada na golgeterskom kontu. Majorka deluje mnogo efikasnije od kako se bivši golgeter Partizana ustalio u prvom timu. Danas je postigla četiri gola koliko i na prve četiri utakmice u sezoni. Međutim, primila je već 14. Jedino protiv Las Palmasa samo jedan.

(FOTO: printscreen, rcdmallorca.es)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GOLEADA U PAMPLONI: Osasuna pobedila Majorku 6:4, Šćepović dao 2 gola za goste

Izvor: Kurir, 21.Sep.2014

PAMPLONA - Fudbaleri Osasune pobedili su na svom terenu ekipu Majorke 6:4 u petom kolu druge španske lige, Segunde...Majorka je u 54. minutu vodila 2:1, ali je na kraju izgubila sa čak 6:4. Golove za domaći tim postigli su De las Kuevas u 40, Loe u 58, Tores u 61. i 79, Nino u 75. i Flano u 85. minutu....

Nastavak na Kurir...

10 golova u Pamploni, dva Šćepovića

Izvor: B92, 21.Sep.2014

Srpski napadač Marko Šćepović postigao je dva gola u porazu Maljorke od Osasune 6:4 u petom kolu španske Segunde...Šćepović, koji je na jednogodišnjoj pozajmici iz Olimpijakosa, u prošlom kolu dao je pogodak Rekreativu (poraz 2:1), a sada je njegovim golovima Maljorka vodila sa 3:1 do 58. mihuta...Ipak,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.