ŠPANSKA SEGUNDA: Dva gola Šćepovića na ‘hokejaškom’ meču

Izvor: HotSport.rs, 21.Sep.2014, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠPANSKA SEGUNDA: Dva gola Šćepovića na ‘hokejaškom’ meču

U neverovatnom meču španske Segunde Osasuna je sa 6:4 savladala Majorku, a dva gola za goste postigao je Marko Šćepović.

Hokejaški rezultat u derbiju druge lige Španije. I to čak osam u drugom poluvremenu. Srpska Majorka sa 6:4 poražena je od Osasune u Pamploni. Ipak, i pored poraza napadač tima sa Palma de Majorke Marko Šćepović jedan je od najbolje ocenjenih igrača utakmice. Naime, bivši napadač Partizana je postigao dva gola i to u vremenskom rasponu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << od svega dva minuta. Ipak, to nije bilo dovoljno Majorki, koja je posle vođstva od 3:1 primila još neverovatnih pet golova za 35 minuta.
U timu sa Palma de Majorke igrali su i Nikola Gulan, kao i Filip Marković. Gulan je asistirao kod prvog pogotka Marka Šćepovića.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


NIKOLIĆ ČESTITA IGRAČIMA: Zadovoljan sam iako nije bilo briljantno


ENGLESKA ‘BORBA ZA RAVNOPRAVNOST’: Baloteli jeb.. crnčugo, prljavi majmune… (FOTO)


TATI NE SMETA: Mali Simeone imitira Ronalda (VIDEO)






Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Segunda: Šćepović dvostruki strelac u novom porazu Majorke

Izvor: Sportal.rs, 21.Sep.2014

U utakmici Osasune i Majorke bilo je mnogo golova - deset. Uspešnija je bila Osasuna sa neverovatnih 6:4, a dvostruki strelac za poraženi tim bio je Marko Šćepović...Srpski napadač je u 52. i 54. minutu dao golove za preokret od 3:1, ali su onda "proradili" igrači Osasune. Za Majorku su igrali...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.