Uživo: Marej ima 13-0 na šljaci, Rumunka izbacila šampionku i zaplakala

Izvor: Blic, 30.Maj.2015, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Marej ima 13-0 na šljaci, Rumunka izbacila šampionku i zaplakala

Subota je na Rolan Garosu predviđena za mečeve trećeg kola, u kojima su plasman u osminu finala obezbedili Marin Čilić i Endi Marej.

Marej je potvrdio da je u sjajnoj formi na šljaci, u ovoj sezoni ima učinak 13-0 na ovoj podlozi posle ubedljive pobede nad Nikom Kirijosom za 120 minuta igre. Desetak minuta više na terenu je proveo Marin Čilić u pobedi nad Leonardom Majerom, pa je najavio povratak u formu koja mu je donela titulu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << US openu, a posle koje se dugo mučio sa povredama.

U ženskoj konkurenciji, Sara Erani je izbacila Andreu Petković, Petra Kvitova Irinu Begu, a zvezda dana je 23-godišnja Rumunka Kristina-Andrea Mitu. U dva seta je eliminisala šampionku Rolan Garosa iz 2010. Frančesku Skjavone, posle čega se rasplakala.

WATCH: An emotional @andreea_mitu celebrates after her upset of 2010 champion #Schiavone to reach the R16. #RG15 https://t.co/NQOdgajHu5

Rolan Garos, 3. kolo:

Muška konkurencija:

Čilić - Majer 6:3, 6:2, 6:4

Marej - Kirijos 6:4, 6:2, 6:3

Đoković - Kokinakis

Gofan - Šardi

Gaske - Anderson

Kuznjecova - Nadal

Sok - Ćorić

Boleli - Ferer

Ženska konkurencija:

Kvitova - Begu 6:3, 6:2

Mitu - Skjavone 7:5, 6:4

Erani - Petković 6:3, 6:3

Bačinski - Kiz

Van Ujtvank - Mladenović

Falkoni - Gerges

Pironkova - Stivens

Vilijams S. - Azarenka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Marej ima 13-0 na šljaci, Rumunka izbacila šampionku i zaplakala, Ćorić ispao

Izvor: Blic, 30.Maj.2015

Subota je na Rolan Garosu predviđena za mečeve trećeg kola, u kojima su plasman u osminu finala obezbedili Marin Čilić i Endi Marej...Marej je potvrdio da je u sjajnoj formi na šljaci, u ovoj sezoni ima učinak 13-0 na ovoj podlozi posle ubedljive pobede nad Nikom Kirijosom za 120 minuta igre....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.