US Open (žreb): Đoković startuje protiv Argentinca, Lajović protiv neugodnog Poljaka

Izvor: Sportal.rs, 22.Avg.2014, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US Open (žreb): Đoković startuje protiv Argentinca, Lajović protiv neugodnog Poljaka

Poslednji Gren slem sezone počinje u ponedeljak, a za prvog nosioca postavljen je Novak Đoković, koji je jedanput u dosadašnjoj karijeri podigao trofej u Njujorku i izgubio još četiri finala.

Najbolji teniser sveta igraće u prvom kolu Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku protiv Argentinca Dijega Švarcmana, odlučeno je žrebom u četvrtak. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Argentinac trenutno zauzima 80. mesto na ATP listi i biće to njihov prvi međusobni duel. Ukoliko trijumfuje Đoković će u drugom kolu igrati sa boljim iz meča u kojem se sastaju Žil Miler iz Luksemburga i Pol-Anri Matje iz Francuske.

U projektovanom žrebu naredni rivali Đokovića mogli bi da budu Španac Giljermo Garsija-Lopez, Amerikanac Sem Kveri (treće kolo), Amerikanac Džon Izner, Nemac Filip Kolšrajber (osmina finala), Britanac Endi Marej, Francuz Žo-Vilfred Conga (četvrtfinale), Švajcarac Stanislas Vavrinka, Kanađanin Miloš Raonić, Španac Tomi Robredo (polufinale).

U drugoj polovini žreba su: Rodžer Federer (Švajcarska), David Ferer (Španija), Tomaš Berdih (Češka); Grigor Dimitrov (Bugarska), Rišar Gaske (Francuska).

Srpski teniser Dušan Lajović u prvom kolu igra protiv neugodnog Poljaka Jeržija Janovica, a bolji iz tog duela u narednoj rundi sastaće se sa boljim iz duela između Urugvajca Pabla Kuevasa i Južnoafrikanca Kevina Andersona.

(Foto: Beta/AP/Al Behrman)
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.