Sjajni Anderson izbacio Marija!

Izvor: B92, 08.Sep.2015, 03:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajni Anderson izbacio Marija!

Kevin Anderson ostvario je pobedu karijere pošto je na US openu izbacio Endija Marija i plasirao se u četvrtfinale.

Južnoafrički teniser je do svog prvog Gren slem četvrtfinala stigao posle velike borbe u četiri seta – 7:6, 6:3, 6:7, 7:6.

Pre nekoliko meseci Anderson je na Vimbldonu ispustio vođstvo od 2-0 u setovima u istoj rundi protiv Novaka Đokovića, ali Endi Mari ipak nije uspeo da ponovi podvig prvog reketa sveta.

Posle mučenja Marija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Manarinom, za njega je izuzetno važan bio prvi set koji je Anderson rešio u 12. poenu taj-brejka (7:5). U drugom setu Mari je mentalno pao, pa je Južnoafrikanac brzo stigao do duplog brejka. Mari je vratio jedan, ali je Anderson u devetom gemu odservirao za 2-0.

Usledio je pokušaj povratka Marija u meč. Škot je ispustio svoj servis na startu trećeg seta, delovao je izgubljeno ali je uz energiju iz publike uspeo da se vrati i u taj-brejku izbori četvrti period.

Tada je izgledalo da je Anderson mentalno pao i da ga je važnost meča i blizina pobede ponovo sputala, ali ipak ovoga puta je bio hrabar.

Odigrao je veoma dobar set, nije Mariju dozvolio priliku za brejk, a onda je u 13. gemu potpuno pregazio rivala i sa ubedljivuh 7-0 stigao je do najveće pobede u karijeri.

Njegov rival u četvrtfinalu biće Stan Vavrinka.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na B92...






Povezane vesti

US open: Anderson izbacio Marija

Izvor: Radio 021, 08.Sep.2015

Kevin Anderson ostvario je pobedu karijere pošto je na US openu izbacio Endija Marija i plasirao se u četvrtfinale...Južnoafrički teniser je do svog prvog Gren slem četvrtfinala stigao posle velike borbe u četiri seta – 7:6, 6:3, 6:7, 7:6. Pre nekoliko meseci Anderson je na Vimbldonu ispustio...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.