Krunić završila nastup na US Openu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2014, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić završila nastup na US Openu

Aleksandra Krunić završila je nastup na US Openu u četvrtom kolu, posle poraza u tri seta od Viktorije Azarenke rezultatom 4:6, 6:4, 6:4.

Meč je trajao dva sata i 18 minuta, a srpska teniserka je na momente igrala vrhunski tenis i samo su je padovi koncentracije u drugoj polovini meča koštali poraza.

Uprkos porazu, Krunić igra najbolji tenis u karijeri, što je prepoznala i publika na ispunjenom Artur >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Eš stadionu, koja je zdušno navijala za nju i ispratila je ovacijama posle meča sa Azarenkom.

Krunićeva je na US openu najpre prošla kroz tri kola kvalifikacija, a onda savladala Poljakinju Piter, pa 27. na svetu Medison Kiz i šampionku Vimbldona Petru Kvitovu, 4. na WTA listi.

Svetski tenis je dobio novu zvezdu, što je posle meča potvrdila i Azarenka, koja Krunićevoj predviđa fantastičnu budućnost.

Azarenka je 17. na svetskoj rang listi teniserki, dok je Krunićeva, pre US opena, bila na 145. mestu, ali će sada svakako postati četvrta Srpskinja među 100 najboljih igračica, uz Anu Ivanović (9), Jelenu Janković (10) i Bojanu Jovanovski (36).

Azarenka će igrati sa Ekaterinom Makarovom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.