Ðoković: Osećam da polako podižem nivo igre

Izvor: Akter, 31.Avg.2014, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðoković: Osećam da polako podižem nivo igre

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković rekao je posle pobede nad Semom Kverijem u šesnaestini finala US Opena da je zadovoljan jer postepeno podiže nivo igre

"Odigrao sam dominantno prva tri kola. Osećam da polako podižem nivo igre. Intenzitet je tu, oštrina u udarcima, preciznost u servisu i riternu. Nije bilo lako, iako rezultat pokazuje drugačije. Sem je igrač koji se mnogo oslanja na servis, ali uspeo sam da ga neutrališem i uđem u razmenu udarca", rekao je Ðoković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << />
Njegov protivnik u sledećem kolu biće pobednik duela Džon Izner (SAD) - Filip Kolšrajber (Nemačka).

"Ovo je osmina finala gren slema, nema više lakih mečeva. Ne mogu da očekujem da ću pobeđivati kao do sada, ali trudiću se da probam da meč rešim što pre", rekao je Ðoković.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Đoković: "Raste mi samopouzdanje, čestitke košarkašima"

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2014

Najbolji srpski teniser Novak Đoković konstatovao je da polako podiže stepen samopouzdanja nakon ubedljivog trijumfa nad Semom Kverijem a u isto vreme čestitao je i srpskim košarkašima na uspešnom startu na SP u Španiji.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.