Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2016, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zubarka iz Varvikšira Mis Vimbldona (FOTO)

Vjerovali ili ne, anonimus Markus Vilis (25), 772. teniser svijeta, ovih dana dobija na Vimbldonu veću pažnju od Novaka Đokovića, Endija Marija i Rodžera Federera. Ali zaslužio je pet minuta slave.

Pažnju je djelimično dobio zbog podviga koji je napravio kada je izbacio Litvanca Rikardasa Berankisa, 54. tenisera svijeta, ali i zbog njegove atraktivne >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << djevojke Dženifer Bejt (30).

Iako je sve stvar ukusa, ostvrski mediji su je s pravom nazvali najljepšom djevojkom igrača - prava mis Vimbldona.

Dženifer je zubarka iz Varvikšira, a partnera je upoznala dok je radila u bolnici u kojoj je on takođe stažirao.

Upravo ga je ona odgovorila da ne digne ruke od tenisa i preseli se u SAD da bude trener, da bi sada zajedno završili na naslovnicama brojnih svjetskih sportskih medija.

Dženifer je, inače, prije šest godina učestvovala na takmičenju „Mis profešnal“, što su kvalifikacije za veliko finale „Mis Engleske“. Tada je dobila titulu najšarmantnije učesnice takmičenja na izboru ljepote.

Nažalost, Vilisova bajka se završila, pošto ga je Federer rutinski savladao u tri seta. Ipak, i tu je Britanac pokazao da je skroman i momak na mjestu, pošto se pojavio u majici sa logom - Rodžera Federera.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.