Ženeva: Lajović poražen na startu

Izvor: Vesti-online.com, 23.Maj.2017, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženeva: Lajović poražen na startu

Srpski teniser Dušan Lajović eliminisan je već na startu turnira u Ženevi, pošto je poražen od Argentinca Orasija Sebaljosa rezultatom 6:4, 0:6, 7:5.

Lajović, 79. igrač sveta, izgubio je od za 15 mesta bolje rangiranog tenisera posle dva sata igre.

Sebaljos se u drugom kolu sastaje sa boljim iz meča Stiv Džonson (SAD) - Stefan Rober (Francuska).

Na istom turniru učestvuje i drugi srpski predstavnik Janko Tipsarević, kome će prvi rival biti Amerikanac Rajan Harison.

Nagradni fond turnira u Ženevi iznosi 482.060 evra.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović poražen na startu Ženeve, Tipsarević u drugom kolu

Izvor: RTS, 23.Maj.2017

. Srpski teniser Dušan Lajović eliminisan je već na startu turnira u Ženevi, pošto je poražen od Argentinca Orasija Sebaljosa sa 2:1 u setovima (6:4, 0:6, 7:5). Janko Tipsarević plasirao se u drugo kolo na istom turniru, pošto je u dva seta (6:4, 7:6) bio bolji od Amerikanca Herisona.

Nastavak na RTS...

Lajović poražen na startu turnira u Ženevi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2017

Srpski teniser Dušan Lajović eliminisan je već na startu turnira u Ženevi, pošto je poražen od Argentinca Orasija Zebaljosa 6:4, 0:6, 7:5...Lajović, 79. igrač sveta, izgubio je od za 15 mesta bolje rangiranog tenisera posle dva sata igre. Zebaljos se u drugom kolu sastaje sa boljim iz meča Stiv...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.