WTA: Jakšićeva zvezda u usponu

Izvor: B92, 24.Apr.2014, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WTA: Jakšićeva zvezda u usponu

Mlada srpska teniserka Jovana Jakšić je zvezda u usponu, tako je opusuju na zvaničnom sajtu WTA tura.

Za Jovanu se ističe da je devojka koja plesom očarava publiku, potpuno je spontana i prirodnan i bori se za svoje mesto u samom vrhu svetskog tenisa.

Jakšićeva je premo dve nedelje igrala svoje prvo WTA finale, u Montereju, gde je poražena od Ane Ivanović, a upravo na tom mestu, pre godinu dana, krenula je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u svoj pohod ka svetskom vrhu.

Jovana je trenutno 114. na svetu, ali njeno vreme tek dolazi, podsećaju iz Ženske teniske asocijacije.

Pored dobrih igara, na sajtu WTA bavili su se Jovaninom harizmom, kao i njenim plesom, po kojem se istakla u Meksiku.

Da nisam teniserka, bila bih pevačica. Obožavam da igram i pevam. Samo ne znam kako je ljudima koji su u mojoj okolini kad zapevam“, rekla je Jakšićeva.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

WTA: Jakšićeva zvezda u usponu

Izvor: B92, 24.Apr.2014

Mlada srpska teniserka Jovana Jakšić je zvezda u usponu, tako je opusuju na zvaničnom sajtu WTA tura...Za Jovanu se ističe da je devojka koja plesom očarava publiku, potpuno je spontana i prirodnan i bori se za svoje mesto u samom vrhu svetskog tenisa...Jakšićeva je premo dve nedelje igrala svoje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.